View Single Post
  #4  
Old 25-08-2003, 14:30
Guy's Avatar
Guy Guy is offline
De Paddock Regular
 
Join Date: Apr 2002
Location: MASSENHOVEN
Posts: 249
Thumbs up

Wel, deze keer heb ik het warm gehad.

Geen van de twee foto's heb ik gevonden.
Bij vraag 25 wist ik wel dat het Kyalami was. Dan even de startgrid van de verschillende jaren opgezocht en , mede door de helmen, antwoord gevonden.

Vraag 26 was totaal onvindbaar. Er stond wel op de thread dat je maar de gegevens van het jaar en de Grand Prix op google diende in te vullen en dat deze foto te voorschijn floepte.
Ja, dag Jan.......

Dan maar gaan zoeken naar de auto. Er rijdt inderdaad in Classic Force races zo een renwagen mee in rode kleur met witte strepen, ex-Lucien Bianchi mee. Enorm kenmerkend zijn die speciale velgen en zo werd het jaar gevonden. Dat het Rouen was, kon je wel herkennen, maar op de startgrid vond je achteraan Vic Elford (zilveren helm en nummer 30) en Johnny Servoz Gavin (ook zilveren helm en nummer 32). Het stukje van de 2 dat Sennake overgelaten had en de tip gaven de juiste piloot. Trouwens, zijn ploegmaat Vic Elford , ook op de laatste plaats vertrokken werd uiteindelijk vierde in deze Grote Prijs, die meteen de allereerste GP overwinning betekende voor onze landgenoot Jacky Ickx !

Niet gemakkellijk, wel leuk.
Reply With Quote