View Single Post
  #4  
Old 16-02-2003, 21:18
Guido's Avatar
Guido Guido is offline
De Paddock Fanatic
 
Join Date: Feb 2003
Location: N/A
Posts: 9,648
Quote:
Originally posted by HHugo
Idd goed initiatief, ik heb zelf nog nooit iets via het net besteld. Kan je zo geen paar goede, betrouwbare links geven?
UK
- Grandprixmodels Ikzelf heb hier nog nooit besteld, maar wel al herhaalde malen gehoord dat ze goed zijn.

- MRM International Deze site wordt gerund door ene Mike Rosser. Zelf een modelbouwer die een handel heeft als bijverdienste. Ik heb hem al een paar keer ontmoet in de UK en hij plant voor dit jaar een eigen automodelbouw weekend. Alle correspondentie ivm bestellingen en betalingen verloopt via e-mail. Gezien hij het na zijn uren doet moet je altijd een paar dagen geduld hebben. "Klein maar fijn"

Japan
- Hobby Link Japan Ik heb hier nog niet besteld, maar heb al van enkele landgenoten vernomen dat het goed funktioneert. Ik plan volgende maand enkele Mercedes ktis van Fujimi te bestellen die hier niet te verkrijgen zijn en vanwege erg goedkoop - met invoerrechten.

VS
- Scale Motorsport Dit is een fabrikant van update sets en carbon-fibre decals. oa voor de Group C's van Tamiya. De recente Ferrari's en McLaren van Tamiya. Heb ik geen ervaring mee.

- F1 specialities Ook fabrikant van update sets, wielen, decals enz. voor alles wat ook maar enigzins naar F1 riekt of luistert. Ook decalvellen van Tamiya kan je nabestellen enz. Heb ik ook geen ervaring mee.

Reply With Quote